• NL817411513B01
  • (+31)(0)20 60 60 700

Welke zonnebrandcreme is het beste voor Curaçao?

  • 0
Welke zonnebrandcreme is het beste voor Curaçao

Welke zonnebrandcreme is het beste voor Curaçao?

Curaçao is door zijn zuidelijke ligging verzekerd van vele zonuren per jaar. Dit is natuurlijk heerlijk voor op vakantie, maar vergeet niet om voldoende zonnebrandcreme mee te nemen. Op het eiland is dit natuurlijk ook verkrijgbaar, maar de prijzen liggen daar veel hoger dan in Nederland. Met name bij online drogisterijen zijn de prijzen voor zonnebrandcreme erg gunstig, dit scheelt vaak de helft met de prijs in de winkel, voor exact hetzelfde product!

Welk merk?

Er zijn vele merken zonnebrandcreme verkrijgbaar, maar welke is nou het beste? Het antwoord hierop is onmogelijk te geven. De Consumentenbond riep de zonnebrandcreme in hun meest recente test (2008) uit tot beste koop, maar dat had ook mede te maken met de gunstige prijs. Echter als je zonnebrandcreme van een A-merk online koopt, dan scheelt dat nauwelijks met de prijs van het eigen merk van Kruidvat.
 

Wij adviseren de zonnebrandcreme van Vision. Deze is ten eerste goed betaalbaar, maar belangrijker nog: het is erg prettig spul! Het trekt snel in en plakt niet. Eén keer smeren in de ochtend is voldoende om de hele dag beschermd te zijn, ook als je tussendoor gaat zwemmen (mits je een hoge factor van min. 30 gebruikt). Een ander heel belangrijk voordeel van deze zonnebrandcreme is dat er geen parfum in zit, hij ruikt dus niet. Dit is erg handig op Curaçao, omdat je zodoende geen muggen aantrekt.

 

Welke factor?

De factor (SPF) van de zonnebrandcreme bepaalt hoe goed deze beschermt, en ook hoe vaak je deze opnieuw moet aanbrengen. SPF 10 biedt bijvoorbeeld minder lang bescherming dan SPF 30 of 50 en moet je dus vaker aanbrengen. Ook laat SPF 10 meer UV-straling door dan een hogere factor. Ons advies is dan ook om altijd minimaal SPF 20 te gebruiken. Zeker bij kinderen of mensen met een gevoelige huid is SPF 50 aan te raden, je wordt ook met SPF 50 hartstikke bruin!

Waar kopen?

Wij werken samen met één van de grootste online drogisterijen in Nederland, Drogisterij.net. Wij hebben voor hun gekozen omdat hun prijs erg aantrekkelijk is vergeleken met andere online drogisterijen, en al helemaal vergeleken met winkels als Etos en Kruidvat. Je betaalt bovendien slechts € 1,99 verzendkosten en de meeste producten zijn binnen 24 uur leverbaar. Hiernaast tref je alvast een selectie van hun producten aan die wat ons betreft aan te bevelen zijn!


Leave a Reply

Bestel nu de nummer 1 reisgids van Nederland en ontvang er voor slechts € 3,- een gedetailleerde wegenkaart bij! Gratis morgen bezorgd!