• NL817411513B01
  • (+31)(0)20 60 60 700

Archives

  • -

Powerboat Caribbean

Ervaar 600Pk op de Caribische zee!! Het is nu mogelijk om een boot trip te boeken op een van de twee rib powerboats en de kust van Curaçao te bekijken met een gezonde dosis adrenaline. We bekijken wat mooie en leuke plaatsen en manoeuvreren tussen de golven door. Een achtbaan is er niks bij. Terwijl we varen vliegen de vliegende vissen met ons mee en als je gelukt hebt springen de dolfijnen naast de boot. Het eiland gevoel van Curaçao komt helemaal tot zijn recht bij ons op de boot. Je kunt mee varen naar zowel Klein-Curaçao als Westpunt. Bij de laatste trip kom je langs vele mooie stranden en is er gelegenheid om te snorkelen of lekker wat te eten.

Je kan trips maken van 30 minuten, 90 minuten of naar specifieke zelf gekozen locaties. Heb je speciale wensen, vraag het ons.

Bij ons krijg je een ervaring die je niet snel zal vergeten. Een echte adrenaline kick!


  • -

Dive Center Scuba Do

Duiken is onze passie en dat willen we graag met jou delen. Onze passie voor duiken zie je niet alleen terug in wat wij doen, maar vooral ook in de manier waarop wij het doen.

Voor onze gasten zetten wij namelijk net even een stapje extra. Onze spontane en vriendelijke aanpak, de gezellige en relaxte sfeer en onze flexibiliteit maakt duiken met Scuba Do zorgeloos en uniek. Dus duik met ons mee en maak kennis met de kleurrijke onderwaterwereld van DUSHI KORSOU.

Dive Center Scuba Do ” Just Diving nothing else”


  • -

Mountainbiken

Curaçao heeft enkele honderden kilometers aan bewegwijzerde mountainbiketrails. Recreatieve fietsers en de meer ervaren en fanatieke mountainbikers kunnen er uitstekend terecht. Er worden diverse meer en minder zware tochten en informatieve funtours aangeboden. En aangezien de tochten vanwege de temperaturen uiteraard vroeg in de ochtend of later in de middag worden gehouden, is er verder meer dan genoeg tijd om te genieten van de andere toeristische mogelijkheden die Curacao te bieden heeft.

Op diverse plaatsen op het eiland is het mogelijk om een mountainbike te huren, maar je kunt als fanaat natuurlijk ook je eigen rijwiel meenemen. Kijk voor meer informatie over verhuur op de website van Dasia Curaçao.


  • -

Windsurfing Curacao

Voor wie meer spanning wil en niet bang is voor het water van de Caribische Zee is windsurfen misschien een oplossing. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Windsurfing Curaçao terecht voor het huren van materiaal, of om de kunstjes van het windsurfen onder begeleiding te leren.

Eén ding is zeker: met een gemiddelde temperatuur van 26 graden celsius is het water rondom Curaçao uitermate geschikt om op de plank te springen, en een paar golven te overmeesteren.


  • -

Sail Adventure Curaçao

Wil je op eigen gelegenheid het water op, lekker ronddobberen en genieten van de prachtige omgeving? Dat kan bij Sail Adventure Curaçao, aan het Spaanse Water! Hier kun je een eigen bootje huren, met de keuze uit een zeilboot, motorboot of kajak. Ook zijn er zeewaardige zeilboten met schipper te huur.

Je kunt naar het mooie Barbara Beach varen, hier aanleggen en lekker zwemmen en zonnen. Of wat dacht je van watertandend de meest schitterende villa’s van de jetset van Curaçao bewonderen. Voor het huren van een zeilbootje moet je wel kunnen aantonen voldoende ervaring te hebben, maar een brevet is niet nodig.

Tip(s)/Extra’s:
– Zeillessen ook mogelijk
– Vergeet je zonnebrandcrème niet


Bestel nu de nummer 1 reisgids van Nederland en ontvang er voor slechts € 3,- een gedetailleerde wegenkaart bij! Gratis morgen bezorgd!