• NL817411513B01
  • (+31)(0)20 60 60 700

Archives

  • -

Shete Boka Park

Nergens komt de ruige noordkust zo goed tot uiting als in het Shete Boka Park: een verzameling van rotsachtige inhammen (boka’s) waar het water op de kust uiteenspat. Met de auto of te voet kun je een route langs de boka’s volgen, waarbij iedere boka weer iets unieks laat zien.

Het geweld van het water is pas goed te merken in de grot bij Boka Tabla, waarin je op eigen risico kunt afdalen. Een indrukwekkende ervaring om vanuit de grot het water binnen te zien en vooral te horen slaan. Het kalkge-steente aan de oppervlakte maakt dat het geheel iets weg heeft van een maanlandschap, zeer bijzonder!

Tip(s)/Extra’s:
– Vergeet je niet in te smeren, door de wind voel je de zon niet
– Trek er een middag voor uit


  • -

Christoffelpark

Een geheel andere wereld betreed je als je het Christoffelpark bezoekt. Een schitterende omgeving met de meest uiteenlopende planten en bomen, en verrassende dieren. Hagedissen, leguanen maar ook bijzondere vogels maken deel uit van dit grote natuurpark.

Bovendien is er de Christoffelberg die met 375 meter het hoogste punt van Curaçao vormt. Het mooiste is nog om de berg te beklimmen, zodat je vanaf de top uitzicht hebt over een groot deel van het eiland. De klim is wel pittig, goede schoenen en voldoende water zijn geen overbodige luxe. Begin vroeg in de ochtend aan de circa 45 minuten durende klim.

Tip(s)/Extra’s:
– Begin vóór 8.30u met het beklimmen van de Christoffelberg en neem voldoende water mee


Bestel nu de nummer 1 reisgids van Nederland en ontvang er voor slechts € 3,- een gedetailleerde wegenkaart bij! Gratis morgen bezorgd!