• NL817411513B01
  • (+31)(0)20 60 60 700

Zanzibar

Openingstijden:dagelijks van 08:00 tot 23:00

Adres:Jan Thiel Beach

Telefoonnummer:+5999 747 06 33

Loading Voeg toe aan mijn reisgids

Zanzibar

In het oostelijk deel van Curaçao, aan het Jan Thiel strand bevindt zich het sfeervolle Zanzibar Beach & Restaurant. Zoals de naam aangeeft, stralen de bar en het restaurant de warmte en gezelligheid uit van Oost-Afrika.

Zanzibar Beach & Restaurant is elke dag van de week van 08:00 tot minstens 23:00 uur open voor ontbijt, lunch en diner. Geniet de hele dag door van een lekker kopje koffie of cappuccino, een koele smoothie, een verfrissend biertje, een frisdrankje, cocktail of een lekkere mix drink.

Elke woensdag avond is er onder begeleiding van diverse lokale artiesten en bandjes op het strand van Zanzibar: “Unplugged Beach Sessions”. Daarnaast treden er geregeld artiesten en bands op, of staan comedians, verhalenvertellers en theatermakers op het podium. hou daarom onze evenementen agenda goed ik de gaten.

Je kunt er comfortabele strandstoelen of een lounge bed huren en de vele palmbomen bieden voldoende schaduw. Toiletten en douches zijn aanwezig net als een Dive Shop, voor snorkel- en duikmogelijkheden.

Iedere zaterdag vanaf 5 uur gaat het populaire Happy Hour van start! Bestel een bucket met bier voor de helft van de prijs en geniet van de vers bereide wraps.

Bestel nu de nummer 1 reisgids van Nederland en ontvang er voor slechts € 3,- een gedetailleerde wegenkaart bij! Gratis morgen bezorgd!