• NL817411513B01
  • (+31)(0)20 60 60 700

Playa Jerimi

Playa Jerimi

Openingstijden:

Adres:Playa Jerimi, Westpunt, Curacao

Loading Voeg toe aan mijn reisgids

Playa Jerimi

Playa Jerimi is een klein en rustig strandje. Er is geen strandtent aanwezig, er zijn geen strandstoelen te huur en er zijn weinig schaduwplekjes. Afgezien van dat is het een heerlijk rustig strandje met echt helder blauw water. Als je de drukte even zat bent en je wilt niet teveel mensen om je heen is dit een ideaal strandje om even weg te relaxen.

Duikmogelijkheden:

Playa Jerimi is een prachtige locatie om te gaan duiken. Let op dat je bij het uitzwemmen regelmatig onder je moet kijken om zeker te zijn dat je niets mist. Zelfs binnen de baai zie je namelijk soms een schildpad. De baai zelf bestaat vooral uit wit zand. Bij de blauwe rand loopt het rif tussen de 10 en 15 meter geleidelijk naar beneden; daarna wordt de helling steiler (rond de 45 graden). De koraaldichtheid is hoog en het koraal ziet er gezond uit.

Richting het Oosten passeer je eerst een strook zand, die van het strand de diepte in loopt. Zodra je daar voorbij bent staat er een hoop koraal met vrijwel geen zand er tussen.

Tip(s)/Extra’s:

– Neem je duikspullen mee!

Bestel nu de nummer 1 reisgids van Nederland en ontvang er voor slechts € 3,- een gedetailleerde wegenkaart bij! Gratis morgen bezorgd!