• NL817411513B01
  • (+31)(0)20 60 60 700

Playa Grandi

Playa Grandi

Openingstijden:

Adres:Weg naar Westpunt, Curaçao

Loading Voeg toe aan mijn reisgids

Playa Grandi

Playa grandi (ook wel bekend als Playa Piskado) is net als Playa Forti een klein strandje aan de westkust en ook hier is het zand wat groffer en donkerder en er liggen aardig wat stenen als je de zee in loopt. Dus om lekker een dagje te zonnen en in de zee te zwemmen is hier niet echt aan te raden. Dit kleine vissersstrandje is echter wel heel geschikt om te snorkelen en duiken en door de aanwezige autenthiek Curacaose vissersboten en –netten is het een prachtige locatie voor het maken van foto’s.

De vissersbootjes varen ’s ochtends vroeg uit en komen voor zondondergang weer terug met de verse vangst. Sommige vissers bereiden daar al op een stenen plateau de vissen voor de verkoop. Toch wel interessant om een keer mee te maken met een mooie zonsondergang op de achtergrond.

Op het strand bevinden zich enkele Machineel-bomen die zorgen voor de nodige schaduw. Een kleine snackbar is in de weekenden open.

Bestel nu de nummer 1 reisgids van Nederland en ontvang er voor slechts € 3,- een gedetailleerde wegenkaart bij! Gratis morgen bezorgd!