• NL817411513B01
  • (+31)(0)20 60 60 700

De Heeren

De Heeren

Openingstijden:ma - za: 09:00 - 01:00 | zo: gesloten

Adres:Zuikertuintjeweg 1, Willemstad, Curaçao

Telefoonnummer:+5999 736 04 91

Loading Voeg toe aan mijn reisgids

De Heeren

Grand Café De Heeren, gelegen in het historisch Landhuis Zuikertuintje (1870), is een perfecte start voor een goed ontbijt, heerlijke lunch, geweldig diner of een gezellig avondje uit. Het sfeervol ingerichte restaurant met authentieke foto’s uit het verleden en een unieke lang gestrekte mahoniehouten bar brengt u in een ongedwongen sfeer, die ervoor zorgt dat een ieder zich hier direct thuis voelt.

De Heeren biedt u naast het airconditioned restaurant ook een gezellig terras en buitenbar waar u heerlijk van het Caribisch briesje kunt genieten. De internationale keuken biedt een gevarieerde keuze aan wereldse gerechten “à la carte” met elke dag een speciaal menu. Tijdens de lunchuren garandeert De Heeren u een accurate en snelle service om te verzekeren dat u op tijd bent voor uw volgende afspraak of op uw werk. ‘s Avonds kunt u tijdens het dineren genieten van live muziek. Dan ziet u de aparte combinatie van restaurant, grand café en club geleidelijk in elkaar overlopen en ontpopt de sfeer zich tot een waar feest. Grand Café De Heeren is voor jong en oud een uitstekende locatie om zowel vrienden, kennissen als lokale en internationale mensen te ontmoeten in een onvergetelijke ambiance. Het multi-linguaal, vriendelijk en attent personeel staat elke dag klaar om de gasten te verzekeren van kwaliteit, service en gezelligheid.

Bestel nu de nummer 1 reisgids van Nederland en ontvang er voor slechts € 3,- een gedetailleerde wegenkaart bij! Gratis morgen bezorgd!