• NL817411513B01
  • (+31)(0)20 60 60 700

Boathouse

Boathouse

Openingstijden:Dagelijks van 18:00 - 22:30 - Dinsdag gesloten

Adres:Brakkeput Ariba z/n

Telefoonnummer:+5999 767 22 21

Loading Voeg toe aan mijn reisgids

Boathouse

Gelegen tegen een heuvel met een spectaculair uitzicht over het Spaanse Water aan de zuidkust van Curaçao, heet Boathouse iedereen welkom aan boord! Of uw voorkeur nu uitgaat naar een ontspannen hapje eten of een chique diner, er is een keur aan verleidelijke gerechten voor u allen te ontdekken.

Het prachtige uitzicht, het verkoelende zeebriesje en de warmte van het tropische klimaat, zorgen voor volledige ontspanning. De gastvrijheid van onze medewerkers is alom bekend en wij zullen er alles aan doen om u en uw gezelschap de hele avond in de watten te leggen.

In de maritieme sfeer serveert Boathouse een grote verscheidenheid aan heerlijke en prachtig gepresenteerde gerechten en daarbij goede wijnen uit diverse werelddelen. We maken zoveel mogelijk gebruik van de meest verse ingrediënten als lokale vis, kakelvers gevogelte, verrukkelijk vlees, sappig fruit en verse groenten van de dagmarkt. De keuken bereidt daarbij zelf smaakvolle sauzen en passende garnituren.

De prachtige omgeving, de heerlijke gerechten, de gastvrijheid en de aandacht voor detail maken Boathouse ook een perfecte lokatie voor verjaardagen, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. Hierbij kunt u ook gebruik maken van het strand en de watersportfaciliteiten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Er is werkelijk geen betere plek om te genieten van een Caribische zonsondergang dan op ons dek bij Boathouse. Met een perfect gemixte cocktail of een ander drankje uit onze goedgevulde bar, kunt u heerlijk achterover zitten, relaxen en genieten van de tropen.

Boathouse is geopend voor diner van woensdag tot en met maandag vanaf 18.00 uur en is alleen op dinsdag gesloten. U kunt dan wel bij ons terecht voor uw privé- of bedrijfsfeest!

Reserveren is aan te raden maar is niet noodzakelijk. U kunt bij ons pinnen en wij accepteren alle credit cards, behalve Amex.

Bestel nu de nummer 1 reisgids van Nederland en ontvang er voor slechts € 3,- een gedetailleerde wegenkaart bij! Gratis morgen bezorgd!