• NL817411513B01
  • (+31)(0)20 60 60 700

Gratis reisgids bij boeking vakantie Curaçao

Boek nu jouw vakantie naar Curaçao via onze website bij één van de aangesloten reisorganisaties, en ontvang GRATIS de reisgids Dit is Curaçao!


Hoe werkt het boeken van mijn reis?

Bezoek één van onze partners door op de links hiernaast te klikken en boek jouw vakantie. Hieronder tref je bovendien een selectie van de beste aanbiedingen aan die je bij de betreffende reisorganisaties kunt boeken.

Hoe vraag ik de gratis reisgids aan?

Na afronden van jouw boeking bestel je gratis de reisgids met kortingscode BOEKING2015 via deze website. Wij controleren of je daadwerkelijk een reis hebt geboekt via onze partner(s). Als dit het geval is ontvang je binnen enkele werkdagen 100% gratis onze complete reisgids Dit is Curaçao op jouw deurmat t.w.v. € 20,95!

Onze boekingspartners

(links openen in nieuw venster)

Let op:

Het is van groot belang dat je direct voor het boeken vanuit deze website naar de betreffende reisorganisatie doorklikt en je reis boekt. Anders valt jouw boeking namelijk niet te traceren. Als je boeking niet te traceren is kunnen we geen gratis reisgids opsturen en wordt je bestelling geannuleerd.


Actuele aanbiedingenBestel nu de nummer 1 reisgids van Nederland en ontvang er voor slechts € 3,- een gedetailleerde wegenkaart bij! Gratis morgen bezorgd!